23.3.13

ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum :)
Alhamdulillah 21 March 2013 haritu dengan tenang aku p amek result
Tapi dapat result tak tenang dah sebab tang tu jugak ayah aku ada situ
Kalau ayah takde, cool dah aku rasa, kihkihkih
And.............ramai tanya dapat berapa
Let me keep it as a secret, as my personal thing. May I?
Bukan kerana gagal result ku
Tapi kerana bukan straight A's :(
Tapi takpelah
Redha, bersyukur
Ni la pengajaran namanya
Banyak benda salah aku dah buat semasa Form 4 dan Form 5 ku
Hahahahahhahahahahha astaghfirullahalazim
Tapi, emm ok aa result aku
Yang addmaths, biology, chemistry, physics
Aku tak pernah lulus sepanjang 2 tahun belajo
Kahkahkah, time spm ni alhamdulillah lulus! Yayyyy! >.<
Dah tu je hint! :p
Thankyou Allah, thankyou Mama Ayah, thankyou cikgu cikgu :)
InsyaAllah I'll do my best in the future
Many people said to me, this is just the beginning
Keep Calm and Be Confident :D
To all 95's, congratulations!
We're the best! hehehehehe

Lama beno nak nunggu cikgu bagi results
Pelik betul lah -.-
Sooooooooooo kesempatan yang ada perlu digunakan dengan sebaiknya
Take photos!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehehheheeh

p/s : gaya update macam ada orang nak baca blog aku je. Iskkk isk T_T