16.7.12

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum :)
N4fe0b23b7e06c_large_large
Haaaa aku baru balik JPJ test ni, and guess what?!
Aku passssssss! Yayyy! Alhamdulillah! ^_^
And terima kasih tak terhingga to ayah and mama, and the most important, guru memandu, Mr KamarulAzman :)
Phewww setelah sebulan aku tunggu detik dan saat ni, at last! Hikhik
okay tadi aku dapat num 48, rasa macam *Ya Allah, lambatnya nak habis*
But alhamdulillah, everything went well just now
Aku paling sejuk bahagian II, mcm yg semua tau part bukit, parking and 3 penjuru
Dupdap dia lain macam sikit
Start dengan bukit okay
Masuk je kete kaki aku yg kat clutch dah menggigil, aku pegang kaki aku and cakap *Cool kaki, kau kat tempat yg penting gila tu*
Haha time kat bukit tu sipi lagi aku nak terundur sebab minyak macam kurang, tapi alhamdulillah! Berjaya!
Pastu parking pulak
Ini lagi la, aku reverse, sikiiiiiiiit je lagi nak kena besi apebenda tu, haha tapi alhamdulillah berjaya jugak, kat situ aku seminit 27 saat je
Pastu 3 penjuru pulak aku ter On signal kiri, Haha!
Tungguuuuuuu lagi, bahagian III pulak, korang pun tau bahagian III tu part mana kan
Haaaa dalam hati aku doa sangat2 tak dapat pegawai JPJ yg sorang ni, sebab aku tengok student ramai fail dengan dia, for sure dia strict kan!
And haaahhh! Aku dapat  pegawai JPJ idaman, haha
Dia okay la, pasang radio pastu ada panggilan hangit, dia boleh gelak sekali dengan aku, haha
Thanks jugak kat pegawai JPJ tu sebab dia la aku lulus, I got 18/20 for part III :)
Alhamdulillah, thankyou ALLAH!
Well ini mcm kenangan manis jugak la kan, boleh cte kat bakal anak anak, cucu cucu ,cicit cicit aku ni
InsyaAllah, k bye