3.1.12

Kesayangan gua

Assalamualaikum :)
Oh ini tentang baby G aku je, Hehek
Aku hampir kehilangan dia tadi :(
Time tu ALLAH je yang tahu apa yang aku rasa :(
Menggigil bhaiiii
That time macam macam aku pk
Aku pk apa jadi dekat aku kalau dia takde nanti :(
wuuu wuuuu ALLAH lindung baby G aku
No lost, alhamdulillah :'D
baby g, aku mintak maaf sangat sangat, tadi betul betul terlupa pasal kunci tu :(
careless gila weyyy
Whoa aku dah lah sayang kau sangat sangat!
Ha amacam tadi lepas kena servis? Ada booiiiikkkk? Mwahhh :*
Kacak dohh baby G guaaa >.<
Esok sekolah dah start.
Ayuuuhhh kembali ke sekolah, ayuuuuhhhh! Hehe
I'm officialy form 5 student tomorrow
SPM is my target, dushdush! hiyaaakkk! wachaaa! pengpengpeng!