11.1.12

Birthday Girl :)

Assalamualaikum :)
Whoaaa its 11th January 2012
Eleventh day of year 2012, day six of schooling and its my friend's birthday, Shazz :D
Tadaaaaaaaaa
Haa kau, sempena birthday nye, McD lah destinasi nye tadi
Sorry beb, ini je yang termampu sebab takde plan awal awal, weehehe ;D
Takpe takpe, nanti nextime ea nextime, tunggu jolah haa, Haha
By the way, aku ada bagi kau peneman tidur ni haa
Niat di hati nak bagi lambat lambat
Yang mama aku pulak boleh terkantoikan yee, Haha
Si Kepala Gedeee
Nanti p anto dia mana mana class martial arts tau, dia ni ada potential jadi bodyguard cute Haha :p
Have a blast, may Allah bless you and may all your wishes come true
Happy Birthday sahabat :)