21.12.11

Where MMMM meets AHHH

Assalamualaikummmmm ;)
Ha jangan pk bukan bukan title entry ni haaa, wahaha
Yesterday was Tuesday, yesterday me and Shazz watched Ghost Protocol
at at at at at at at PaviSinga :D
Pehhh awesome gila! Well we were not too late, only five days dohh ^^v
Tadaaaa
we love Brandt so much
oppsss he's Brandt in Ghost Protocol but his real name is Jeremy Renner :D
His body is sexy, kalah dah Tom Cruise yg dh tua tu, wahaha
tadaaaaa here is our Jeremy Renner <3
Ha skrg percaya body dy sexy?
after movie, aku beli aku beli beg aku beli begggggg sekolah
hehehe gila punya pekerja Converse, phuiphui >.<
kitorang makan makan makan
alah makan sekali je sebenarnya hehek ;)
Prosperity yawww \m/
dari hari ape tah nak makan tak dapat dapat
Inspirasi Title Entry ni :p
Toink Toink
Kami excited! Hehe
Sangat excited! Huyoyo
Embeeeeekkkk
Aii tenung je tak makan? Haha
Peng peng! Muka mintak tembak >.<

Then balikkk lah lepas shopping, hujan woii!
huhh kasut basah gerenti la kaki baenngg ,tahan hidung sama sama ye Wany, wahaha
haa tadi dah dapat baju baru, boleh la keluar lagi kan kan Wany, hehek ;)
byeeeee