24.12.11

SEWEL

Assalamualaikum. Hmmm. Emmm. Hurmmm
Aiiii dari haritu asyik pk pasal SPM
Camne lah nanti ni -..-
anndddd please help me!
I can't get him off from my mind
wuuu wuuuu T____T
He's too cute to be forgotten
trust me, he's cute he's cute he's absolutely cute!
tak boleh tengok muka dia, nanti macam orang gila
sampai kena cop gila la aku ni
just imagine! aku boleh menangis time dia dapat award! do you believe that man?!
oh noo aku pun taktau bila boleh stop nak addict dengan dia
addict addict bukan ke mana pun -.-
aku pun sedar macam teruk sangat ni
hehehehe sampai tahap buat married dekat FB tu seyy dengan dia, kau ada? :p
dia dia dia, aaaa sayang nye
aku selalu berangan em aa tu aaaa, haha takyah tau la apa aku berangan
dah la biarlah aku terus addict dengan dia :p
ni ha dah pukul 3 pagi ha, aku mengantuk lah
byeeeeee