5.11.11

Apelah kau ni

tak paham lah aku dengan kau, serious dari hati ni
taktahu lah apa masalah kau
taktahu lah apa kau nak
aku tak tahuuuuuuu
you're the reason my middle finger stands -.-
aku tak boleh terima betul lah manusia kurang ajar macam kau
nak bunuh bunuh bagai apsal
nak ungkit ungkit apsal
nak dengki dengki apsal
boleh slowtalk kot benda ni
ikut kepala kau je, kepala orang lain camne?
kau tu siapa nak orang hormat kau
and kalau nak sound orang pun, kena ada caranya
if not, its just the same like you talk to the mirror yaww!
tak reti bersyukur kau ni
kau ingat ea, if anything happens to them because of you,
aku takkan teragak-agak nak take action okay
yaaa memang humans make mistakes
tapi jangan cenggitu sekali mistakes nye lah  gymbet
even sometimes aku kesian dekat kau
tapi, kau ada tak kesian dekat orang?


p/s : memang taktahan dah aku ni, nampak beno