30.10.11

brrr

nampak beno title ni aku taktahu nak letak apa, haha
weh esok sekolah weh, liat betul lah -.-
well time akhir akhir cutilah baru dapat guna dengan sebaiknya, brrr
sabtu iaitu semalam, spend time dekat shah alam
barbeque katanya, hehe
bako ayam, hotdog, udang, haaa kite bako je kite bako
hotdog aku yang bako, hamboiii masing masing suka, licin doh, haha
teror rupanya aku ni ^^v
inilah masa kena guna dengan sebaiknya dengan Ding tersayang aku, nanti 16nov dia takde dah sini :/
eh sleep over shah alam le kitorang, ngehngehngeh
tidur sebelah ini budak
Ainur Aqeela, nickname : memel ;)
aduhh comellll sangat! dah 3bulan ni, 5kg naik,
pukul 3 or 4 pagi mesti dia bangun, rock kau ye dik, muda katanye, haha
deyyy harini pulak shopping! terima kasih ye mama, ini makin sayang ni
nanti nak goda ayah pulak, kasut pleaseeeeee :D
okay stop, nak study lah, 5 papers more, bosan bosan -.-
_____________________________________________________________________
takziah to Zulaikha, my friend
sorry for your lost dear, be strong okay, Allah lebih sayangkan ayah kau :'(