16.9.11

Malaysia's Day ♥

Assalamualaikum and heyyy yawwww everybody :)
Yay ! It's Malaysia's day today ! I'm proud to be Malaysian *salute
Well, it's more happy when we all got a day off from works and SCHOOL, yeahhhhh! ^__^
brrr ingat harini takde pergi mane mane, so plan nak tidurrrrrrrr jela, pastu truuuut truuuuut phone bunyi
haaaa, Hamimah text, dia ajak ke Time Square, wehh wehh kesempatan yang ada aku tak sia siakan, sebab dah lama gila tak jumpa dia, rindu gila seyy!
ehhh forgot to introduce Hamimah to all of you, my friends :)
Hamimah is my bestfriend since in standard 1, Hamimah is currently studying at MRSM Felda Trolak, Hamimah is cute, Hamimah is sweet, Hamimah is kind, Hamimah is everything and I love Hamimah, awww 
ni lah Hamimah kiteeee ^_^
sampai sampai je tengok ticket movie, Haha , RAYA TAK JADI, hmmmm not bad lah cite tu, kang cakap tak best kang, kot ada yg marah, kang ckp best kang, mcm hipokrit pulak, haihhh korang tengok la sendiri movie tu nanti, Hihi :p
takpe takpe, ada 2 movie yg Baby Sam aku berlakon, must watch ! must must must ! 
ehhh lepas movie ,makan , grrrrr hilang dietku, Haha :p
lepas tu tengok Pencak Silat Kebangsaan 2011 *if not mistaken
pehhhhh masing masing yg take part tu, aummmmm ;) Hihi
lepas tu, pergi merayau tempat lain, fuhhh penattt T_T
pastu makan Big Apple pulak, pastu balik hujan, pastu aku sampai rumah aku online , pastu aku update ni, and now aku nak stop sampai sini sebab macam panjang sgt je, dah lah byeeeeeeeeee thanks for reading btw , nah hadiah