25.9.11

Crazyness

Heyyy I just got back from TGV Cinema Jusco Cheras Selatan
Buat apa ? Mesti lah tengok movie , tak kan buat kuih pulak kan , Hihi
OMG OMG ! Nakkkkkkkkk jugak tengok Bini-biniku Gangster
Sebab ada Sam ! My Baby Boo ! Hehe , lucky ada ticket tu ,K
alau tak orang yang membawa aku tu nak tengok Johnny English Reborn
Kalau tengok Johnny tu , taknak lah , sebab aku dah tengok and sebab aku nak jugak tengok Sam ! Haha
Ini haaaaaaaaaa Sam ku and actress lain
He's sooooooo cute and sweet !
Jealous ni jealous ni :|
Ehh you all , aku suggest movie melayu bulan ni yang ni lah so far
5 starssss
Damn, I can't get rid of you from my mind Shaheizy Sam ♥__♥ *sewel seyy aku ni
and can't wait for AKU BUKAN TOMBOY , Sam lagi woiiiiii ! Hihi
okayyy nak tidur , esok nak pergi tuition and wedding Abang Emi,
yay! nasi minyak nasi minyak ,nyumnyum
krrroooooogggghhh *wishing Sam comes in my dream tonight
GoodNight everybody -___-