19.8.11

parapapapapap

Assalamualaikum, hello hello hello ^_^ to you to you and to you
okayyy saturday comes again! yess! two days off
tadi kelas Chemistry ade buat eksperimen
huwaaaaaaa :'( tak dapat satu group dengan Wany and Iedildorang satu group, aku group lain
haaaa group aku ade khaty,liyana,aida,yazid,wan and guess siapa lagi sorabg? ^-* ACAP! hihik nasiba baik nokkk
okay ini group experiment Chemistry aku sampai akhir tahun
heleh heleh, experiment first je dh unsuccessful --' takpe takpe, insyallah chayyok chayyok next experiment nanti :)
______________________________________________________________________________________________________________
eh eh ,harini dah 19hari kita puasa, alhamdulillah ^_^ and insyallah 10hari lagi raya la
yay yay yay yay! Selamat Hari Raya ye ye
baju raya aku dah complete dah :p haritu hari rabu, alah yang Selangor je cuti tu
haaaa time tu la chek p beli, chek bukan p sorang naaaa, chek p dengan sayap kiri kanan chek
ehh sapa lah lagi kalau bukan Cik Wany dan Cik Iedil? hamboiii pnat sungguh haritu
lepas midvalley pergi sg wang plak --' cari barang lagi and berbuka situ
parappapapapapap dapat pun makan McD ^_^ ngap ngap,yummy yummy *sssshh diam lah, tau lah McD menggemukkan
bukan kitorang bertiga je yang ada. ada lagi Ridwan, Epul, Pie and Black
hello new friend ^_^ untuk ridwan je okay, first meet dia dengan Iedil tau tau , awwww 


tiada sebarang gambar Pie dan Black dalam simpanan, terima kasih, haha ;D
______________________________________________________________________________________________________________
charger camera saya hilang :'(