6.8.11

month of RAMADHAN

whoaaaa, its 5days already :) alhamdulillah
and 24days left babeyh ! insyallah
haaaa last Wednesday, pergi melawat abang aku dengan Wany dekat Ampang Superbowl Time Square
ouhhh sampai sampai je nampak Abang Emi kitorang kat counter kasut HIHI
yay yay ! abang latah tu nak kahwin dah ^_______^
nyumnyum, nasi minyakkkkkk !
haaaa siapa nak follow nanti? cepat cepat! bagitahu je ye!
Thursday, buka di rumah Wany ! HIHI before that, On The Phone dengan abang Diman HAHEHIHOHU
haaaaa Friday, aku tak pergi sekolah :P seronok seronok
nak tahu tak nak tahu tak, aku masak seyyyy ^___^
ha? ape? ape? aku masak ape?
alahhh aku masak biase biase je HIHI pastu bagilah mama, ayah, abang, bangah, abang idan and kak linda rase
wee~ diorang kate sedapp laaaaa, bangga bangga
abang aku siap mintak masak kan rendang pulak, ehh blushing kite :")
ehhhh ehhh you all check this out ;D
say this to your parents okayyyyy ^_^ goodluck!
haaaaa Tumblr is getting more more more interesting, view and follow dear, *click


GoodNight Blogger -____-