2.8.11

he's the perfectionist

semua orang sibuk update pasal puasa kannnn , haaaa
ni dengo ni, aku nak update pasal Captain America
HAHA fuhhh fuhhhh, semputttt dohhh dengan Chris Evans ni
dia punya body jangan cakap la kan, ummppphhh gitu, mmg perfect habis :)
halah halah, dalam cite ni, dia mula mula kecittttttt cenonet jeeee, 
tengok la terus jadi the biggest
macho ♥____
soooo to those yang berbadan kecit, jangan rendah diri ye, korang ade harapan lagi nak jadi Captain Malaysia, yeahhh !
usaha tangga kejayaan! HIHI

MAJID ABBASI, saya rasa nak pergi main gym la, nanti boleh belasah awak, tau tak tau tak? grr~ Happy Ramadhan to you all !