28.8.11

a day

hellloooooo assalamualaikummmmmmmmm semua ^________^
hamboi hamboi, masing masing dok sibuk dengan raya naaaa
bahang raya kian terasa, whoaaa o.O
ada yang dah balik kampung, btw hati hati di jalan raya okay ;)
especially to my baby Fiey ! balek kelate mu dehhh
haaaa harini sehari berjalan --' penat bukan main lagi
nasib aku pakai fipper, kot nye buat kerja giler pakai heels 4inch? APTB
yeahhh shopping dengan mama and ayah (abang pun ada) memang best. "Mama, adik nak tu. Ayah, adik nak ni"
haaaa hamek kau HIHI kalau jalan dengan orang lain kena control sikit T__T
cehh orang lain ape? Wany dengan Iedil je pun, 
hurmmm rasenye aku kena consider dorang macam mama ayah aku la HAHA
okayyy ssshhhh menyimpang dah, haaa lepas shopping, berbuka pulak, yummy yummy ~
ehh KL jam jugak ekk, ingat semua dah balik kampung, hihik
okay, Let's go to Kenny Rogerssssss ! favourite yawwww ^_^


* they're my super duper everything ever after *

ehhh peeps ! try lah makan dekat HR STEAK HOUSE, lahh kat kampung baru je, nyumnyum ^_^