23.8.11

ceritera hari ini :D

nextweek dah raya, yay ! *nyanyi Selamat Hari Raya, hari untuk kita bersuka ria, lalalalalalala
tak sabo rasenye, nak pakai baju baru, seluar baru, tudung baru, kasut baru, ehh semua lah baru, HIHI
and at last! baby D aku dah ade charger ^__^ boleh lah dy hdup mcm biase, ngehngehngeh
eh eh, korang dah catch movie ZOOKEEPER belum? fuhhh, terbaik movie tu, so dont miss it guys ;D
haa tak pun nanti senang senang korang download je, zaman serba canggih kan, ape guna kalau tak digunakan kan?
okay back to the movie, movie tu comel giler! awwww ;) lagi lagi main actor dengan gorilla
hahaha, sorry lah, aku kalau tengok movie memang cepat lupa nama, ingat scenes je :p
yeahhhh! pastu dapat makan famous amos, yummy~ deliciousssssssssss
makan time berbuka okayyy ;D


currently addicted with Karmin ♥____

Learn to appreciate what you have before time makes you appreciate what you had