6.7.11

WEEKEND

every weekend , movie lah kerja nye :)
sampai Mama Ayah Abang bersyair kat rumah, kerana keasyikan saya merayau saja HIHI
come on babeyh, ada orang sponsor lahhhhhhh, maceh ye kepada yang sponsor, awwwww ^____*
yay ! dah tengok SEKALI LAGI
aduhaiiiiiiiiiiiiiii, comel betul SAM aku  ♥ ____  
dah la dy macam cacat cacat sikit dalam movie tu, bertambah tambah comel dy
time sweet , pehhhhhhhhhhh jangan cakap la !
MIA comel jugak ^___^ kanak kanak yang sangat bijak
HARRY POTTER dah keluar lah, mamaaaaaaaaaaa, nak tengok weekend ni boleh tak ? T_____T
ehhhh ehhhh, rindu la kat Cikgu Zila , pijoiiiiiiiiiiiii ! bila dia nak datang sekolah ? T________T
eyyyyy exam ada lagi 3 minggu je ni cikguuuuuu
dah la oral tak siap lagi ni ,peningggggg --'
and korang nak tau tak, aku kuat tidur lah sekarang, HEAVEN~
pelik lah, aku nak update lain sebenarnya, ni dah lain ni --' puiiiii