28.7.11

nak update nak update !

it's a week of  Monthly Test 2 :)
nak tahu tak nak tahu tak? dah lepas dah paper Bio, Math, Bm, Bi, Agame, Physics, Sejarah.
yeeeeehaaaaaaaaa, esok paper Addmath and Chemistryyyyyyyy! ish ish nak tengok Captain America la lepas tu
jom la jom la jom laaaaa Acap, Syuk, Meelo, ahhh sume sume lah, qada' la solat jumaat tu HIHI
nak duit nak duit nak duit! HIHI
countdown for Fasting :) Selamat Berpuasa ye seluruh muslimin dan muslimat seluruh dunia ^___^
haaa haaaa, Abang Riez aku ade kucing lahh, comellll gilerr, macam garfield HIHI
and and and, cousin aku dah ada baby, congrats yahhh Kak Ain :)
nak pergi tengok baby nak tengok baby. nak jumpa dauz nak jumpa dauz
rinduuuuuuuu sangat dekat dauz TT______TT

OMG OMG, is there anybody who knows Zulhairul Ashraf?
bring him to me, ehh no no, bring me to him, ehhh nope! bring him to me, nope nope nope, bring me to him!
okay okay fine, set a date for us HAHA XD