16.7.11

live my life

Hoyeeeeeeeee, lama dah tak update blog --'

Tak dapat nak update pasal SWIMMING dengan Ummar Wany Iedil, tak dapat nak update pasal MCD, tak dapat nak update pasal TITIWANGSA, tak dapat nak update pasal SETIAWANGSA, tak dapat nak update pasal EHEM EHEM, tak dapat nak update pasal PUASA, tak dapat nak update pasal SEKOLAH, pasal TUITION.

Fuhhhhhhh banyak sebenarnya benda yang nak diupdatekan, just tak tercapai dek akal and time HAHA
Tapi takpe takpe, harini dapat update pasal KARNIVAL SUKAN SMKAJ, jyeaaaaaahhhhh aku dengan iedil masuk netball tapi tak main pun, haaaaaaaaa ni semua sebab syuk, meelo dengan acap, ada ke muka aku ni muka penyajak HAHA lepas tu pergi Jusco Cheras Selatan, teman acap balik rumah and Harry Potter ! HAHA wahhhhhhhhhhh pergi rumah acap tau tau, ada ayah dy, ada opah dy, ada adik dy, haaaaa ayah acap masak sedap giler ouuuuuu, pastu balik, salah naik bus --' dah la Aiman marah aku, ehhhhh saya dah sihat okay

Haaaa ini satu hal, aku pergi klinik sini, katanya sakit perut je, pergi klinik sana, katanya suspek appendix tapi tak pun, eh apa pun tak boleh laaaaaa –‘

Whatever, but harini, aku iedil and acap succeed to catch Harry Potter ^______^ no more harry potter's movie! HAHA tapi wany takde, dia balik kampungggggggg T___T btw, sorry dear kau sorang sorang kat sekolah semalam, kami dua dua masalah perut HAHA buttttt u told me that you are happy right :) congrats for the new relationship sayangggggggg, its not the first time, jangan bagi dy chance langsung tau HAHA XD aku dengan iedil always behind you,  supportive tak ktorang ? hiyaaaaakkkkkkk ,Iedil ! kita berdua single kan kan kan, steady bhai steady HAHA XD