26.7.11

iyiyiyi

1. dari hari sabtu aku tidur rumah Wany,dah macam takde rumah kan? HAHA takpe malam ni balik, rindu mama ayah >.<
2. puasa ganti dah habisssssss, dah boleh puasa dengan tenang nextweek !
3. OMG OMG! demam since semalam, tak suka nyahhhh, selsema selsema --'
4. haaaa esok exam, tak study lagi kan, hepppppp
5. whoa whoa, abang bowling tu dah jadi membe lah! HIKHIK
6. kalau ada problem, buat relax je ye kawan kawan XD
7. tak sabar nak rayaaaaaa,nyumnyum
8. mat salleh handsome kan kan kan, tapi tu lahhh, kecoh pulak dorang pasal JB ,padan muka HAHA
9. i really didnt deserve all the bullshit you gave me --'
10.  i'm really out of my mind

entahlah weyyy entahlah