2.6.11

D A M N B O R E D

memang cuti sekolah betul aku ni
takde aktiviti yang menyeronokkan pun setakat ni --'
setakat meluangkan masa dengan Wany and Iedil dekat BB, Sg Wang and TS tu, tak special mane pun XD
ouh sorry sorry, mampus aku kena pijak nanti, okay okay special giler bile dengan dorang HAHA ♥ ♥ 
i'm still the shortest TT___TT
they're my strength  ^____^
days without them ,insyallah, surfing internet lah kerja aku
but i'm still bored TT_______TT
ehhh ehhh check this out babeyh *click this*
i bet, you all will loveeeeee it ^____^

Wany and Iedil will leave me and malaysia T__T
i'm going to meet someone this monday ^__^
wahaiiiii OREO saya yang dulu, saya rindu akan awak :')
my TOUGHIE AMIN, thankyou for everything, saya sangat suka terguris terguris awak tu HAHA
AIMAN, jagelah diri awak tu ye, saya hanya mampu berdoa :)

p/s : banyak betul number tak kenal kacau aku, woiiii ! aku dah kawen anak tiga lah ! so just go away --'