10.6.11

can't think any title --'

nampak nampak ? idea tak ligat dalam kepala otak aku --'
ini adalah kerana memikirkan duit HIHI
semalam pergi berjumpa mereka :') rindu nyeeeeeeeeeeeee Ecah, Azie, Afina, Zack, Edie, Eika
tapi Wany and Iedil takde T______T
and now, hari ini, masa ini, detik ini, aku ada dekat MONASH university pulak, haaaaaaaaaaaaaaaa
buat apa kat sini ? aku lepak dekat library situ :) seronok nyeeeeeeeee
online guna Ipad gitu, yeahhhh and baca buku buku about psychology, favourite yaww :)
tapi dia punya canteen lagi best ♥_______cuci mata HIHI
ehhhhh KL GANGSTER lahhhh, dah keluar movie tu ! must watch baby ^________^
whoaaaaaaa ♥______cantik body bangggg ! astaghfirullahalazimmm, dah dah, jangan tengok lama lama >.<
movie ni mesti best kan, tengok trailer pun dah geram je gua  HIHI
lagi lagi dengar dorang punye dialog dialog tu, perggghhhh, kalau cenggini, aku pun boleh jadi gangster tau HAHA


sudah sudah, aku gtg :) bye blogger, assalamualaikummmmm