26.6.11

25 JUNE 2011 TT___TT

AL-FATIHAH untuk allahyarhamah ISA PARDI, moga roh nya dicucuri rahmat ALLAH dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman, amin ~
be strong yahhh my baby Wany :)
____________________________________________________________________________________

tapi tak dapat nak pergi kenduri tahlil, kami accident TT__TT
terkejut sangat, macam orang tak betul kejap aku, mama and abang aku
mana tak nye, ayah takde sini, jauh nun di Terengganu sana, outstation, huuuu ayahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :'(
tapi syukur alhamdulillah semua selamat, no lost life
tapi kena selalu ingat ye, drive carefully
just because satu kereta drive bagai nak laju and tak sempat nak brek, sampai 3 kereta kena jugak
haaaaa aku tengok cuak jugak lah muka orang yang drive paling laju tu
take care ye abang ISWARA, ini lah orang kata nasi dah jadi bubur, nyumnyum
allahuakbar, maybe ada hikmah semua ni
alhamdulillah tak teruk kan kan kan :')
but, terima kasih la banyak banyak banyak banyak yang tak terhingga kat Wany and Uncle Rosmi
terima kasih banyak banyak tolong kitorang ye :') seee, i'm speechless
ouhhh enough blogging and facebooking, i'm still in shocked --'





kereta Malaysia --' HIKHIK