10.5.11

E X A M's season

yeahhhhhhhhhh hari ni paper BM ! ^_______^
at last ! its over ! well aku bukan orang yang expert dengan karangan karangan ni
a little bit worried T____T
jawab kertas 1 dengan perasaan yang penuh dengan kerisauan, kegementaran dan ketekanan HIHI
tu baru paper BM tu, relax Pika relax, everything's gonna be okay
tu lah kau, nak exam je cuak tah macam ape --'
tenang sudahhhhhhhh
esok paper BI ^_______^ lusa paper Chemistry, tulat Sejarah pulak
eh eh eh, 12th May 2011 :)
can't wait for the date !

p/s : currently at Iedil's house now, wifi free ^_____^ HAHA hari ni rapid macam tuttttttttttt