21.5.11

day by day

yay ! exam tinggal seminggu je lagi ! seminggu je pun, hampir pecah semua T____T
tambah pulak dengan benda lain lagi kan
ouhh suckkkkk , lucky Wany and Iedil are always with me , thankyou friends :')
well both of you give me strength to go through all this ILOVEYOU !
15th May 2011 , ouh damn, i can't forget that date ! seriously !
keluar lah cry on your shoulder ye, HUH
boleh pulak tu pergi tengok PRIEST, well movie tu not bad ^_____^ HAHA
ehhh tapi tak boleh lawan movie baby SAM aku kan kan, even KONGSI tu tak best, TUMULAK tu still jugak the best , HIKHIK ;D
he's damn cute, isn't he ? ♥__HIHI
ehh ehhh, i've got a new friend
here it is
it's my GIO, HIKHIK
thankyou to my dupdap :)
it's my new friend for all night long, well it smells GIORGIO ARMANI
nyenyak nya tidur ku dengan bau tersebut ^_^ HIHI
anyone, buy me BEATS pleaseeeee T_____T
molek sunggoh binate beruk ni