1.4.11

it's 1st APRIL ^_______^

*ACAP'S*
yay ! 20 days more ^_________^
well it's a good day today HII
pagi pagi lagi dah buat jahat
ey eyy JIJAH, hari ni hari kami lahhh HAHA --'

CIKGU JALINA pesan tadi, jangan nak suka sangat bercinta time sekolah ni, nanti kalau masuk IPTA, lagi lah banyak pilihan, btw aku memang SINGLE , HIHI ehh betul tu cikgu ! HAHA suka giler time cikgu cite pasal ni, she looks so cute ^___^

yang CIKGU JAMILAH pulak kata aku makin bersemangat dengan SEJARAH, hope sampai bila bila la kan, AMINNNN and she said memang normal ye kita nak suka orang, yeahhhh ! betul betul, tak salah doe, soooooo ILOIIIIIIIIIIIIKEYOU !

aiyokkk aiyokkkk, time chemistry , CIKGU ZATUR marah kami T__T ni sebab masing masing bising and kitorang pulak boleh pergi tepi tingkap berborak dgn ACAP, SYUK and MEELO , HAHA ehh ehh bior lahhh, dah lama kot tak borak dengan mereka ! yg si ACAP pulak melonjak kegembiraan apabila terlihat wajah ku HAHA rindu la tu ! dah marah marah boleh pulak hantar kitorang 4orang balik HIHI iLOVEyou cikgu ! and mintak maafffffff ye ^_^

ehhh my mok mok tembam shayunk, APRIL FOOL kat i tak jdi kan, u pulak kena , HIHI sorry 
my dear SHAZWANI IZZATI, I'll always be there for you okayyy, Iedil jugak ^_____^