2.4.11

Good Morning !

pagi pagi dah bersemangat bukak lappy, online --'
ni semua sebab ketagih
ketagih kan kau
kalau online, tak sah tak bukak kau
entah lah, seronok giler !
kalau aku dah hadap kau, benda lain tak pandang dah
ish memang tak boleh tahan kalau tak tengok kau !
ni yang membuatkan aku nak online hari hari ni, tapi tak terdaya T____T
usha usha lah tumblr aku yg tak seberapa ni ye, nak follow pun sangat di alu alukan HII
________________________________________________________________________
aku mimpi kau semalam --' ouh SHIT