17.3.11

SCHOOL HOLIDAYS

12th & 13th MARCH 2011
yeahhh, wedding di SHAH ALAM ^__^ congrats yahh ! ish dua hari dekat sini, dua hari jugak lah karoK dengan DAUZ , hihi

14th MARCH 2011
sekolah cuti tapi TUITION tidak ye ! harap maklum ! ini hari paling gila, gila tak wany ? HAHA dari tuition dekat KL tu, terus pergi MUAR . hebad giler lah ENCIK ROZAIDI, iloveyou ! makan mee bandung, sedap kan wany, nyumnyum ^__^

15th MARCH 2011
well, no picture for this date HIHI but, as usual, i really really had a great damn day with my BOO and BUU ^__^

16th MARCH 2011
firstly, aku tahu buruk gambar ni, cam ape je aku edit --' ahh pape jela HIHI ehh thankyou ye kepada MAZNAH :") eh ye ye, that day, kelas cikgu RAZAZU, sempat pulak kitorang melencong ke Time Square HIHI cuci mata ^___________________^ well iLOVEthem

♥ Friends are the sunshine of life 

pleaseeeeeeeeeeeee ! aku nak tengok MERONG MAHAWANGSA ! abang epul ! cepat balik ! HIHI

pejam celik pejam celik dah nak habis cuti seminggu , tak cukup ! --'

p/s : seronok SINGLE ^_^