31.3.11

pfftt --'

K A W A N
cehh dulu tu lah yang kau dengan aku kan
sekarang K A W A N dah jadi subjektif pulak
kau yg miserable kan benda ni
aiyooo kau ingat aku takde perasaan ke
ishhh hypocrite betuiiiii !
i wish, u will wear a 4inch heels and it will affected your backbone HIHI
and for sure, heels kau tu LIMITED EDITION
kat PARIS je jumpa, KL tak kan jumpa heels cantik lagi bergaya kau tu
yelahhhh kau baca FASHION magazine, aku bace KOMIK je
kau KAWAN dengan orang yang hightaste je
nak senang taknak ajak aku
hadap sorang and kalau kau nak ajak pun, mesti waswas and tertanya-tanya either need or not
ehh bosan pulak post panjang panjang pasal kau --'
tak pernah aku cite pasal orang macam ni
ha ni lah jadinya bile hati dah geram HIHI
aku takde diari, kalau ade pun selalu kantoi T__T 
alang alang tu, cite kat blog jelah kan :)