4.3.11

ooo yeahh ^_^

U J I A N S E T A R A 1 ^__^
ouhh sangat suck --'
baru paper Bio, Math and BM dah macam orang biol
gap nak lame je
isnin ni pulak paper Chemistry, BI, Sejarah and Agama !
pastu baru lahhhhhh Addmath n Physics !

SIR RAZAZU ! SIR UMAAS ! SIR AHMAD ! i need all of u BADLY T__T
takpe takpe laaa, sabo jele
eh eh , Acap tak datang la, seminggu dah
dy asma , masuk wad, kesian dy, GET WELL SOON yeahh dear ^__^
pastu pastu pastu kan , ade kempen ANDA BIJAK JAUHI ZINA *kinda like that lah*
best giler , thumbs up ! HEHE
and like always , cte pasal HANTU KAK LIMAH , sampai hari ni tak abes abes HAHA

tuition macam biase la, baru nak diet aritu , si L dah bagi makanan KFC free
eyy ! dah le tu bg ktorang mkn KFC, nnti msing msing bulat je HAHA
ishhhhhhhhh seronok seronok pun , aku sedih ni !
tengok la URTV baru , SAM nk bg hantaran 1 juta ! :'(
tengok la tu , handsome and sangat comel ^__^

p/s : haihhhhhhh --' nak cite macam macam la, tak reti nak cakap je !