10.3.11

LOVE is never UGLY ^_^

yeahhh , watched this with WANY and HER BUBU , hihi
thankyou yeahhh , belanja aku ! maceh macehhhh , sayanggggggggggggg kau !
ehh ehhh , movie ni best ! pi tgok pi tgok HAHA
handsome gler doeee, dy jadi hodoh pun , still handsome XD
♥ ALEX PETTYFER 
lepas tengok movie tu, ikut family aku g jln TAR and SHAH ALAM pulak , ouhh sgt penat !
tapi dah jumpe DAUZ , tak penat dah ^___^ HIHI

ISNIN
ehh pergi tuition macam biase and jumpa ABAS or SABA or WHATEVER tu , dy senyum pulak HAHAHA and and, LIZA bg aiskrim freeeee , jangan jealous ye IEDIL XD tuition , UMAAS takde T___T ouhh yeahhh , exam 4subject ye, hari ni , GILER --'

SELASA
last exam ! hell yeahhh , addmaths my dearrrr HAHA sir DONALD sangat sangat seronok , HAHA dy buat pantun weyyy

ANAK PAK HASSAN PERGI BERSIAR-SIAR,
AMOEBA BERSIAR-SIAR,
UNTUK PERGI KE PSEUDOPODIA,
UNTUK MAKAN BACTERIA.

HAHA, even tak berapa nak betul dy pnye rima akhir tu, tp bunyi nye same kn ? HIHI btw thankyou PIJOI , topup 5hengget tu :)))

RABU
ehhh pagi pagi ACAP dah buat aku gelak , ade ke dy MWAH dekat aku , HIHI blushing kite tau :") yeahhh dapat paper BM, SUCK giler ! T___T pergi tuition pulak jumpa budak comel tu , OMG , dy sangat GEBU ! hihi

KHAMIS
oral BI, tak buat lagi yeeeee , hihi . CHILLEX la teacher ;) and ttbe rase kelas BIO mcm best pulak , HAHA si WANY stay rumah aku kejap tadi , yeahhhh , aku ade teman harini kat rumah :)) dan sekarang , aku online ! UPDATE BLOG ! HAHA
muka budak FORM4 , harap maklum ;D

p/s : UMMAR and lain lain , plan nak keluar tu , plan la betul betul ye dearrr ^___^ aku ni busy tau , projek berjuta-juta XD miss my ABG ZUL