2.2.11

a day with she she and he he ^__^

yeahhh ! went to MIDVALLEY ^__^
with my cutie beshtie HAMIMAH , wehh bukan berdue ye , dy bawak kawan kawan dy
niena , balqis , azam , razeef , kimi ,  ASKAR and yang lain lain aku tak ingat ;D
boys are more than girls HAHA
tapi aku tak bawak kawan kawan pun :'(
aku ade bodyguard 2 orang je tadi , MR F and MR Z
macehhh macehh :))
btw guys , movie THE GREEN HORNET is awesome !
gempak doeee HEHE
kali ni bukan sebab heroe dy handsome tau , tapi sebab movie ni memang best !
and serve me right , RAUDAH merajuk dengan aku >.<
sayanggg aku mintak maaf ! tak sengaja doe :'(
its your birthday , tapi aku buat camtu kat kau , im really really sorry .
aku nak pujuk kau , aku nak call kau , aku nak nyanyi lagu ni

zhu ni sheng ri kuai le
zhu ni sheng ri kuai le
zhu ni sheng ri kuai le
zhu ni sheng ri kuai le

pickup la phone tu :'(

p/s : esok raye ! ^____________^