30.1.11

Saturday oh Saturday --'

some activities with Iedil and Wany
activity la sgt an , pergi jalan jalan Time Square and BB je --'
nak pergi KLCC , tapi Wany dah janji dengan si dy kat TS plak !
ngeh ngeh ngeh *idiot smile* tengok cite KHURAFAT
mak aihhh , memang best lah kan , nasib je kitorang takde sakit jantung HAHA
masalahnye , aku takde feel nak jerit ketakutan tengok cite tu
sebab gelak kan Iedil and Wany yang menjerit HAHA
seyes lawak , korang nampak je 'abang abang' ye , jerit macam 'akak akak' HAHA
btw , Shamsul Yusof tu handsome gak an an *wink wink*
ishh tak la ! Sam lagi comel gler PIGGY ! tengok trailer movie baru dy yang KONGSI tu
alahaiiii comel nye beliau *melting*
then then , after KHURAFAT , kitorang jalan jalan cuci mate le o.O
yay ! ^__^  finally i got my Nikon bag !
lucky perut dah kenyang dengan Subway , boleh g merayau dekat BB plak HEHE
Wany pulak dah lesap , aku and Iedil online la dekat CC situ 
pehh internet dy tak boleh lmbt lg ke , aku mmg suke --'
pastu pergi TS balik HAHA
pastu balik la kan
ehh before balik , sempat gak la si Iedil ngorat abg 7E , HAHA
gentle doe ! nasib dy comel kan kan syg ?
and yeahhh , dinner with Iedil kat Arena ^__^ just both of us ok , romantik takkk ? hehek ;))
tapi demam tak baik gak :'( kena Sam kiss baru elok kot XD

p/s : can't wait for Chinese New Year ^__^