20.1.11

M O V I E !

morning bloggie ~
such a beautiful morning ^__^ cuti cuti cuti , i love cuti HEHE
harini plan nak pergi rumah Wany , dengan Iedil , Diana and Afina
tapi di cancel T_T sorry sayangs
abang aku la ni !
cakap nak pergi mane tah rini , tapi bukan rini , esok !
amek kau , aku merajuk HEHE tapi di pujuk ye ye ^__^
haaa , abang aku beli ticket ni untuk esok HAHA
with kak fyza ^__^
tau tau ni 18 above , let it be la :P
macam best je cite ni , heroe THE ROCK plak tu !
aww aww ;)) abang body tu , grr~
ehh totally forget about the other movie XD
watch this movie now ! i really enjoy it ^__^
best best best !
JOHNNY DEPP plak yg brlakon , mane tak best kan kan HEHE
watch this with my friend last saturday :)
macho giler mamat ni *winkwink*

p/s : Happy 15th birthday Blacken Auxiiqa :)) moge panjang umo murah rezeki ye adik , happy happy selalu ^_^