28.1.11

GLOBE of HAPPINESS

tadaaaaa !! ^__^
pernah nampak tak GLOBE cmni ?
kalau yang pernah tengok cite korea MY GIRL tu , mesti pernah tengok GLOBE ni
alahhh cite yang LEE DONG WOOK jadi heroe tu
ishh tak knal gak sape tu ?
ni ha dy
handsome and cute kan >.<
ehh back to the title , GLOBE ni memang kalau tengok , feel dy same macam dlm cite tu
tenang je tengok
dengan baby tidur atas bulan la , angel teman baby tu tidur lagi tau
and yeahh , music , snow and the moon light make it more awesome ^__^
thankyou MAMA , thankyou AYAH for this GLOBE , iloveyousomuch !

p/s : nak boyfriend chinese boleh ? taknak taknak , korean la HAHA XD