24.1.11

dugaan , cubaan T_T

HUNGRY ~ THIRSTY ~
sedapnyee asam pedas mama masak tu , ayam goreng tu pun sedap *gulp*
kat sekolah tadi , nasi goreng si Iedil pun nampak sedap , nyumnyum ~
pastu si Ummar and Syuk mintak belikan maggi pulak
aku rase macam nak makan je maggi tu HEHE
astaghfirullahalazimmmmmmmmmm
mane boleh camni , aku sedang berpuasa ^___^
HAHA teruk berul perangai
ade lagi bape hari nak kena tempuhhh ni , aduyyy
takpe takpe , bersusah susah dahulu , bersenang senang kemudian ye PIKAKO
nanti dah tuition kat MARTIN tu , takde lah peluang nak puase camni
dah kau nampak KEPCI , 7E lagi , tak tertahan tu , haa penat lagi --'
bile dah lapar , ngantok pulak tu
HAHA sorry MRS JALINA , saya tersengguk sengguk dalam class addmath teacher td
sampai tulisan pun , messy giler PIG !
anddddd banyak betul hw ! tak boleh ye kalau sehari takde hw ?
next week LISAN dah nak start T__T
next next week , i've an exam ! wishh me luck :')


btw, check this out
rase macam nak maki tengok weyyy !

p/s : ya ALLAH ya TUHANKU , kuatkan lah iman hambamu ini T__T