13.12.10

A W A R D ^_^

HAHA suke doe award kau ni . SUPERMAN ! aku suke suke suke !
thankyou yah sayang , pehh rindu kau la T_T
btw , kne jawab soalan laaa

1. Siapa Superhero yg paling kamu minat and yg paling SUPERB lahh?
SUPERMAN ofcoz HEHE sebab dy sangat kacak , even pakai underwear kat luaa HAHA superbb la weyy

2. Kalau kamu ada power, nak kuasa ape?
whoaa , nak kuasa macam HARRY POTTER je memadai lah HAHA suke hati je avada kadavra , fuyooo

3. Tag to 3 Super Readers yg korang rase memang damn Super.
kak mimie - love her blog ^_^
miera - dy suke cakap saya comel HAHA
thirdddd , anyone ?


Create your own banner at mybannermaker.com!
comel nye pingu ! HEHE
de soalan okay ~

1. spe buddy @ buddies korg?
whoa , ramai la .

2.npe korg syg buddy@buddies korg?
kerana mereka lah buah hati saya , yeahh dorang sangat HEBAD

3.terangkan secara ringkas mngenai buddy@buddies korg 2...
kitorang sume satu kepala HAHA tapi de yg sipi sipi nye saya lain ! HAHA

4. pe pendapat korg psl nur@blog nur nie? :)
nice blog ! nice nice nice !


p/s : lame giler tak berbelog . 2hari !